torsdag 2 februari 2012

Ringer

Ringer är en tv-serie som precis har börjat visat!
Tyvärr så visa de inte på TV i Sverige så man får kolla på datorn!
Ringer handlar om en tjej som heter Bridget Kelly som är ett vittne till ett mord, det är en man som heter Bodaway Macawi som har mördat! (HON HAR SETT HONOM MÖRDA)
Hon har en tvilling syster som heter Siobhan Martin (Bridget och hon är identiska man vet inte vet som är vem) , som är gift med en väldigt rik man som heter Andrew Martin
Men igentligen är hon bara ute efter hans pengar! Hon är otroligt förälskad i Henry Butler, hennes bästa kompis man!
Men tillbaka till Bridget, hon skulle vittna mot Bodaway en dag med då beslutar hon att hon ska lämna stan och besöka sin syster, för att de inte träffas på 6 år och Bridget saknar henne så, men Siobhan verkar inte saknat henne! Först kommer de fram att hon inte berättat att hon har en syster för Andrew sen händer de hemskaste Bridget någonsin varit med om! Siobhan tar självmord! Och hon har lämnat hennes förlovings till Bridget i en medicin burk! Hon beslutar sig för att göra som Siobhan ville! Leva som hon gjort!
Siobhans man Andrew är på företag resa till London så Bridget (Som blivit Siobhan) har lite tid för sig själv. att tnka över vad som hänt! När Andrew kommer hem så märker hon att Siobhans liv inte varit så bra som hon trott!  




Siobhan Martin/Bridget Kelly


Henry Butler


Andrew Martin


:)


Ska ni börja kolla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar